La mulți ani, femeie! Primarul din Hîrlău a oferit flori femeilor din oraș

Majoritatea femeilor s-au simțit în această zi bucuroase și cu siguranță au avut zâmbetul pe buze. Astfel că o parte dintre ele au avut și liber de la muncă, au primit flori, dulciuri și multe îmbrățișări. Nu au fost uitate nici bunicile care au fost luate prin surprindere de către edilii comunelor care au dăruit atenții și le-au felicitat pentru că sunt puternice. Vremea frumoasă de afară a întregit atmosfera de sărbătoare și primăvară, anotimpul renașterii.

Acțiuni pentru femei au venit și din partea administrației din Hîrlău. Primarul Radu Curcă a ieșit în stradă pentru a se întâlni cu sărbătoritele.  – materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Gestul a luat prin surprindere pe doamne. Care în grabă la muncă sau la cumpărături, ele s-au oprit un moment și s-au bucurat. Au profitat de ocazie și i-au trasmis gânduri și felicitări edilului.

Primarul Radu Ghe. Curcă a transmis și un mesaj pe această cale. “Ziua femeii nu trebuie să fie o dată pe an ci în fiecare zi. Trebuie să le acordăm atenția pe care o merită și să le facem fericite. La mulți ani! Să aveți o primăvară frumoasă și așa să vă fie tot timpul, ca bucuria zilei de 8 martie! ”

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow