More

  Joe Biden s-a instalat la Casa Albă. Primele 15 ordine executive semnate de noul președinte american

  Noua administraţie se bucură de acum de drepturi depline – cu Joe Biden proaspăt instalat în fotoliul de la Casa Albă şi Kamala Harris – prima femeie în funcţia de vicepreşedinte.

  Iar liderul american s-a apucat încă de aseară de treabă. La doar câteva ore de la preluarea mandatului, a semnat 15 ordine executive.

  După ce a lucrat la Washington timp de aproape cinci decenii, fiind pentru o perioadă mâna dreaptă a fostului preşedinte Barack Obama, Joe Biden s-a reîntors la Casa Albă. Flancat de agenţi ai Serviciilor Secrete şi însoţit de membrii familiei, cu soţia sa, Jill, în prim-plan, care mai tot timpul l-a ţinut de mână, Biden a vrut să îşi salute unii dintre susţinători înainte de a intra în reşedinţa oficială pentru următorii patru ani.

  În curtea Casei Albe, noul președinte american și Prima Doamnă a Statelor Unite au fost întâmpinaţi de o fanfară militară.

  Tot miercuri seară, Biden a mers la mormântul Soldatului Necunoscut de la Cimitirul Naţional Arlington, unde au răsunat salve de tun.

  Continuarea pe Stirile PRO TV

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ANUNT

  Comuna Helesteni, judetul Iasi, anunta publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru Sectoarele cadastrale 25, pe o perioada de 60 de zile calendaristice, conf art...

  Licitație pentru parcări la Târgu Frumos

  Primaria Targu Frumos scoate la licitatie parcari auto de resedinta in zona mai multor blocuri din oras. Anuntul a fost facut public pe site-ul...

  Treceri de pietoni, in fata la Proinvest si Terox

  Comisia Locala de Circulatie s-a intrunit in cursul zilei de luni, in prima sedinta cu actuala reprezentare. Structura este prezidata de viceprimarul Cristian Ratoi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp