More

  Joe Biden s-a instalat la Casa Albă. Primele 15 ordine executive semnate de noul președinte american

  Noua administraţie se bucură de acum de drepturi depline – cu Joe Biden proaspăt instalat în fotoliul de la Casa Albă şi Kamala Harris – prima femeie în funcţia de vicepreşedinte.

  Iar liderul american s-a apucat încă de aseară de treabă. La doar câteva ore de la preluarea mandatului, a semnat 15 ordine executive.

  După ce a lucrat la Washington timp de aproape cinci decenii, fiind pentru o perioadă mâna dreaptă a fostului preşedinte Barack Obama, Joe Biden s-a reîntors la Casa Albă. Flancat de agenţi ai Serviciilor Secrete şi însoţit de membrii familiei, cu soţia sa, Jill, în prim-plan, care mai tot timpul l-a ţinut de mână, Biden a vrut să îşi salute unii dintre susţinători înainte de a intra în reşedinţa oficială pentru următorii patru ani.

  În curtea Casei Albe, noul președinte american și Prima Doamnă a Statelor Unite au fost întâmpinaţi de o fanfară militară.

  Tot miercuri seară, Biden a mers la mormântul Soldatului Necunoscut de la Cimitirul Naţional Arlington, unde au răsunat salve de tun.

  Continuarea pe Stirile PRO TV

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Începe vaccinarea personalului din învățământ. La Pașcani nu este nici un centru special pentru cadrele didactice

  De joi, 25 februarie a.c.m, incepe vaccinarea personalului din invatamant din judetul Iasi. Programarea se va realiza prin intermediul unităților de învățământ. Solicitările personalului...

  Primăria Pașcani anunță începerea campaniei de curătenie de primăvară în oraș

  Mai sunt cateva zile pana la prima luna de primavara, iar Primaria municipiului Pascani a anuntat ca va incepe campania de curatenie in oras....

  Cum puteți trimite sesizări la Primăria Pașcani

  Primaria Pascani a trimis un comunicat de presa despre modalitatile prin care cetatenii pot trimite sesizari catre administratia locala. Oamenii au mai multe variante,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp