31.5 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
31.5 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Încep probele la căldură. De luni regia poate începe furnizarea

Regia păşcăneană de termoficare va începe furnizarea căldurii de săptămâna viitoare, dacă temperaturile de afară se menţin scăzute. Deocamdată încă se mai fac lucrări de verificări şi reparaţii iar de luni începe încărcarea reţelelor şi probele la cald.
Conducerea RAGCL spune că deocamdată nu sunt îndeplinite condiţiile prevăzute de lege pentru furnizarea căldurii. Chiar dacă în ultimele nopţi temperatura a scăzut la câteva grade,  media zilnică este de peste 10 grade.
Menţionăm că preţul căldurii pentru populaţie este de 265 lei pe gigacalorie iar preţul de producţie şi pentru societăţile comerciale este de 499,75 lei . Diferenţa de preţ este subvenţionata de la bugetul local. În momentul de faţă regia a mai rămas cu cca 2700 de abonaţi la sistemul centralizat de încălzire.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
31.5 ° C
32.6 °
27 °
48 %
1.3kmh
0 %
vin
31 °
sâm
32 °
Dum
32 °
lun
35 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI