20.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
20.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Încă o şedinţă pentru Palatul Cantacuzino. Documentaţia pentru fonduri UE a fost modificată din nou

 

Consilierii păşcăneni nu prea au avut linişte în luna concediilor. În cursul zilei de astăzi, de la ora 10.00, ei au fost convocaţi în şedinţa de îndată, pentru a treia oară în această lună. Pe ordinea de zi au fost două proiecte de hotărâre privind modificarea documentaţiei tehnice şi financiare pentru reabilitarea Palatului Cantacuzino. Edilul municipiului a explicat că a primit noi instrucţiuni de la ADR Nord Est pentru că proiectul să intre la finanţare din fonduri UE. şi că trebuie modificat TVA-ul. Proiectele au fost votate imediat de consilierii prezenţi.

Contractul ar urma să fie semnat până la sfârşitul lunii august, cel târziu în septembrie, a spus primarul municipiului, după ce la sfârşitul lunii trecute, Primăria Paşcani a fost înştiinţată că proiectul depus în vara anului 2016 este eligibil şi intră la finanţare.
Investiţia este estimată la 21,9 milioane de lei, adică cca 4,7 milioane de euro. Cofinanţarea de la bugetul local este de doar 2% dar ar putea creşte cu încă câteva procente pentru acoperirea cheltuielilor neeligibile.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
20.8 ° C
21.5 °
17.8 °
88 %
1.7kmh
0 %
vin
30 °
sâm
31 °
Dum
31 °
lun
32 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI