Slider

 

Consilierii păşcăneni nu prea au avut linişte în luna concediilor. În cursul zilei de astăzi, de la ora 10.00, ei au fost convocaţi în şedinţa de îndată, pentru a treia oară în această lună. Pe ordinea de zi au fost două proiecte de hotărâre privind modificarea documentaţiei tehnice şi financiare pentru reabilitarea Palatului Cantacuzino. Edilul municipiului a explicat că a primit noi instrucţiuni de la ADR Nord Est pentru că proiectul să intre la finanţare din fonduri UE. şi că trebuie modificat TVA-ul. Proiectele au fost votate imediat de consilierii prezenţi.

Contractul ar urma să fie semnat până la sfârşitul lunii august, cel târziu în septembrie, a spus primarul municipiului, după ce la sfârşitul lunii trecute, Primăria Paşcani a fost înştiinţată că proiectul depus în vara anului 2016 este eligibil şi intră la finanţare.
Investiţia este estimată la 21,9 milioane de lei, adică cca 4,7 milioane de euro. Cofinanţarea de la bugetul local este de doar 2% dar ar putea creşte cu încă câteva procente pentru acoperirea cheltuielilor neeligibile.

Slider