26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

Legislativul pascanean, sedinta cu 17 proiecte

Ultimele știri

Legislativul păşcănean este convocat în şedinţă ordinară, pe 29 august de la ora 10.00. Pe ordinea de zi se afla 16 proiecte de hotărâre si unul suplimentar.

Şedinţa va debuta cu o nouă incercare de aprobare a contului de execuţie bugetară pentru trimestrul al II – lea al anului, o serie de rectificări bugetare şi completarea Contractului de delegare a serviciilor de apă şi canalizare.

De asemenea edilul municipiului supune aprobării consilierilor studiile pentru înfiinţarea unor noi servicii publice care vor administra cimitirele, ştrandul şi parcările cu plată. Vro fi reluate dezbaterile pentru modificarea Planului Urbanistic Local în vederea construirii unui magazin peste drum de biserică de la scări dar şi pentru achiziţionarea unor utilaje pentru Gospodăria Comunală. La sfârşit vă fi ales noul preşedinte de şedinţă, pentru perioada septembrie – noiembrie 2018.

Ordinea de zi

Proiect de HOTARARE privind aprobarea contului de execuție a bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Pașcani pentru trim. al II-lea al anului 2018 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat al instituțiilor și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2018 (SURSA E) – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Pașcani pe anul 2018 (SURSA A) – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea Contractului de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apă și de canalizare nr. 48/2009, prin Actul Adițional nr. 28 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Studiului de fundamentare cu privire la înființarea Serviciului public pentru administrarea, întreținerea și exploatarea cimitirelor din Municipiul Pașcani, a Regulamentului de Organizare și Funcționare, a Caietului de sarcini și a modelului de Contract de delegare, precum și stabilirea formei de administrare a gestiunii serviciului – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Studiului de fundamentare cu privire la înființarea Serviciului public pentru administrarea, întreținerea și exploatarea ștrandului din Municipiul Pașcani, a Regulamentului de Organizare și Funcționare, a Caietului de sarcini și a modelului de Contract de delegare, precum și stabilirea formei de administrare a gestiunii serviciului – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Studiului de fundamentare cu privire la înființarea Serviciului public pentru administrarea, întreținerea și exploatarea zonelor de parcare cu plată, inclusiv a parcărilor de reședință și ridicări vehicule din Municipiul Pașcani, a Regulamentului de Organizare și Funcționare, a Caietului de sarcini și a modelului de Contract de delegare, precum și stabilirea formei de administrare a gestiunii serviciului – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 112/25.07.2008 privind constituirea comisiei tehnice de organizare a circulației în Municipiul Pașcani, judetul Iași, cu modificările și completările ulterioare – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind achiziționarea din fonduri proprii a unui autogreder necesar activităților prestate de Serviciul Gospodarie Comunală al Primăriei Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind achizitionarea din fonduri proprii a unei autobasculante MAN TGS 8×4 necesara activitatilor prestate de Serviciul Gospodarie Comunala al Primariei Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind privind achizitionarea din fonduri proprii a unei mașini multifuncțională de curățenie stradală necesara activităților prestate de Serviciul Gospodarie Comunală al Primăriei Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind închirierea prin licitație publică cu strigare a spațiului comercial cu o suprafaţă de 17,00 mp (modul A), proprietate publică a Municipiului Pașcani, situat în Municipiul Pașcani, Piaţa Vale, str. Ceferiștilor, nr. 4, judeţul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal, – în vederea ” construire spațiu comercial cu regim de înălțime parter, amenajare locuri de parcare și construcție totem”, pe teren în suprafață de1000 mp., cu nr. cadastral 60151, din str. 1 Decembrie 1918 nr 64, mun. Pașcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind aprobarea indicatorilor tehnico – economici pentru obiectivul de investiții: “Reabilitare Cămin Cultural Lunca – montare fosă septică, împrejmuire teren, sistematizare verticală, branșamente și racorduri”, strada Emil Racoviță, nr. 3, municipiul Pașcani, județul Iași – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind desemnarea membrilor provizorii în cadrul Consiliului de Administrație al SC CLP Eco Salubritate SA Pașcani  – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Proiect de HOTARARE privind alegerea președintelui de ședință pentru perioada septembrie-noiembrie 2018 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.5 ° C
27.8 °
25.2 °
43 %
2.4kmh
21 %
sâm
26 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI