22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Inaugurat cu mare fast în timpul campaniei electorale, spitalul de la Lețcani se închide

Spitalul modular de la Leţcani se inchide! Inaugurat cu mare fast în timpul campaniei electorale, după 6 luni de întârzieri, pe uşa unităţii medicale se pune lacătul, după doar patru luni de funcţionare.

Spitalul modular de la Lețcani se închide

Inaugurat de doua ori in timpul campaniei electorale după 6 luni de întârzieri, spitalul modular de la Lețcani intra in conservare după doar patru luni de funcționare.

Frigul din saloane, dar și mai multe nereguli descoperite după controlul de la Ministerul Sănătății au dus la luarea acestei decizii.

In plus, nici avizele de le Direcția de Sănătate Publică nu ar fi conforme, iar o parte dintre echipamentele medicale sunt deja stricate, spune conducerea Consiliului județean.

Pacienți cu COVID de Spitalul din Lețcani, scoși în ger

La Spitalul din Leţcani, problemele sunt fără sfârşit. 17 pacienţi COVID, unii de la Terapie Intensivă, au fost scoşi în ger, urcaţi în ambulanţe şi trimişi la alte spitale. Asta pentru că la Leţcani era prea frig.

Rând pe rând, cei 17 pacienţi, dintre care doi la Terapie Intensivă, au fost scoşi în frig, urcaţi în ambulanţe şi mutaţi la alte spitale din Iaşi. Gerul din ultima perioadă a provocat pene dese de curent în Spitalul Mobil din Leţcani. În unele zile, temperatura a coborât la 17 grade în saloane, iar medicii au pornit aerotermele, ca soluţie de avarie.

Sursa Observator

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow