-0.4 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

”În ultimele 15 luni am investit 18 milioane de euro în silozuri noi. Când vrei să faci ceva, faci, indiferent dacă e pandemie sau nu!” – fondatorul KOSAROM

Cel mai mare operator ieșean din industria alimentară – KOSAROM – pare să fi sfidat pandemia de coronavirus, bifînd investiții gigant fix în această perioadă. ”În ultimele 15 luni grupul KOSAROM a investit 18 milioane de euro în construcția de silozuri pentru cereale – am ajuns astfel la o capacitate de aproximativ 40.000 de tone. Când vrei să faci ceva, faci! Indiferent dacă este pandemie sau nu este pandemie”, a declarat fodatorul KOSAROM, Neculai Apostol, la un eveniment de business organizat de Forbes România.
 El a explicat apoi că și această investiție consolidează afacerile grupului – ”noi lucrăm în circuit complet integrat. Noi producem vegetalele, noi le prelucrăm, tot noi avem animalele pe care le furajăm cu ce producem, noi le abatorizăm apoi le vindem prin magazinele noastre. Avem astfel un lanț complet care asigură mereu în magazine producție mereu proaspete și de o calitate superioară”.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow