Slider

Măsuri radicale la Clubul Sportiv Municipal Paşcani. Conducerea a decis reziliarea tuturor contractelor jucătorilor de la echipa de fotbal precum şi al antrenorului Danut Munteanu Asta după ce CSM Paşcani se afla în situaţie de retrogradare din liga a treia de fotbal, pe locul 13 din 15.
Colaborarea cu tehnicianul echipei a încetat de câteva săptămâni de zile iar lotul pentru ultimele meciuri, format din juniori, este antrenat de Cătălin Damian.
Preşedintele CSM Paşcani, Bogdan Mandric, spune că nu este mulţumit de prestaţia din ultima perioadă, a jucătorilor şi a antrenorului, pe motiv că nu a fost atins obiectivul că echipa să fie printre primele clasate. Conducerea clubului urmează să se întrunească pentru a analiza rezultatele şi a stabili strategia pentru sezonul viitor.
Ultimul meci, disputat acasă cu o echipă din Târgu Secuiesc, a fost pierdut cu 1-6. Astăzi echipa se deplasează la Roman, pentru a juca cu echipa din localitate, iar ultimul meci din acesta ediţie de campionat va avea loc vinerea viitoare, acasă, cu o echipă din Miercurea Ciuc.
De asemenea în această sâmbătă de la ora 10.00 pe Stadionul Municipal va avea loc a şasea ediţie a Cupei “1 Mai” la fotbal. Evenimentul este organizat de CSM Paşcani pentru elevii din clasele a şasea şi a şaptea, pasionaţi de fotbal. Preşedintele clubului spune că este o bună ocazia de a selecta din rândul copiilor, viitori fotbaliştii profesionişti.

Slider