Slider

Zeci de casete comerciale şi suprafeţe de teren, cu contractele expirate, vor fi scoase la licitaţie în perioada următoare. Anunţul a fost făcut de administraţia locală, după ce acum câtva zile, în cadrul unei dezbateri publice, a fost anunţată evacuarea comercianţilor în vederea modernizării pieţei agroalimentare din zona Vale. Reprezentanţii Primăriei spun că măsura este necesară pentru a putea încasa chiriile până când vor începe lucrările. Chiar dacă noile contracte vor fi încheiate pentru o durată de cinci ani de zile, atunci comercianţii vor fi nevoiţi îşi înceteze acolo activitatea şi să predea spaţiile.
Vor fi scoase la licitaţie, cu strigare, 80 de casete în hala din Piaţa Vale, pe 14 iunie, de la ora 10.00. Cei interesaţi trebuie să achiziţioneze documentaţia necesară până pe 6 iunie şi să depună o garanţie de participare de 1500 lei.
Tot la licitaţie vor fi scoase şi 30 de suprafeţe de teren situate pe strada Ceferiştilor, în Piaţa Vale şi pe strada Eugen Stamate din Piaţa Deal, pe 12 iunie de la ora 10.00, la sediul Primăriei. Cererile însoţite de toate documentele necesare pot fi depuse până pe 8 iunie, la sediul institutiei.
Menţionăm că până la sfârşitul acestei luni proiectanţii vor prezenta o primă variantă de modernizare a pieţei din zona Vale. Urmează aprobarea studiilor şi indicatorilor tehnico-economici, organizarea licitaţiei pentru desemnarea constructorului şi încheierea contractului. Lucrările ar urma să fie executate pe parcursul anului viitor, spun reprezentanţii Primăriei Pascani.

Slider