More

  Iluminat festiv de Ziua Națională, la Pascani

  Iluminatul festiv din municipiul Pașcani va fi pornit de Ziua Națională a României. Reprezentanții administrației locale anunță că pe 1 decembrie, orașul va fi îmbrăcat pentru sărbătorile de iarnă, dacă nu în totalitate, cel puțin în majoritatea zonelor. Se montează instalațiile vechi și sunt în lucru procedurile de achiziție a unor noi ornamente.

  Milioane de luminițe vor aduce spiritul Crăciunului în Pașcani, chiar de Ziua Națională a României. Viceprimarul municipiului, Gabriela Nedelcu, a anunțat că pe 1 decembrie va fi pornit iluminatul festiv, în majoritatea zonelor din oras.

  Se montează vechile instalații din anii trecuți și momentan se lucrează la o procedura de achiziție pentru ornamente noi.

  Cel mai probabil, micuții se vor putea bucura și de Orășelul Copiilor ce ar urma să fie amenajat pe esplanada din fața Primăriei. Administrația locală spune că până pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, tot orașul va fi împodobit în spiritul sărbătorilor de iarnă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet