More

  Începe campania pentru sânge

  Începe campania pentru strângere de fonduri privind amenajarea centrului de recoltare de sânge în Pașcani. O asociație non-profit va aduna din donații banii necesari pentru dezvoltarea acestui proiect. Persoanele fizice pot direcționa 2% din impozitul pe venit, iar societățile până la 20% din cel pe profit datorat statului. “Implică-te, viață are nevoie de sânge!”, este motto-ul campaniei.

  Se face încă un pas pentru amenajarea unui centru de recoltare a sângelui, în municipiul Pașcani. Asociația “Om bun” demarează o campanie de strângere de fonduri pentru acest proiect, important pentru comunitate. Atât persoanele fizice, cât și societățile, pot dona pentru aceasta cauza nobila o parte din banii datorați statului.

  Vor fi împărțite materiale informative prin oraș, iar pe rețelele de socializare veți găsi toate informațiile necesare legate de această campanie.

  Din banii adunați se va renova spațiul dat de Primăria Pașcani pentru acest centru, în clădirea unde a funcționat Centrul de Studii “Ștefan cel Mare și Sfânt”, la etaj. După ce se vor face modernizările, acesta va fi dat spre folosință Spitalului CF Pașcani, unitate care va asigura serviciile medicale.

  Cei care vor să ajute ca proiectul să devină realitate pot dona în contul asociației “Om Bun” – RO 02 BRDE 240 SV 64 9 1 91 12 400

  Mentionam că Asociaţia Om Bun este o organizaţie nonguvernamentală, creată în 2010 pentru a veni în sprijinul ieşenilor prin proiecte ample, durabile, cu impact social şi economic asupra comunităţilor vizate. Organizaţia activează în trei domenii: social, medical şi educaţie. Până în prezent, Asociaţia Om Bun a implementat cinci proiecte cu finanţare locală, care au avut un impact pozitiv asupra a peste 15.000 de ieşeni, a susţinut peste 200 de cazuri sociale şi a înfiinţat două cabinete medicale în judeţ. Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.asociatiaombun.info sau pe Facebook.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet