More

  Holuri viu colorate, centru de robotica si catalog electronic la Colegiul „CF Unirea” din Pascani

  Un colegiu din Pascani a reusit sa isi surprinda extrem de placut elevii la inceperea noului an scolar, cu investitii mai putin obisnuite.  Holurile au fost viu colorate, la fel ca in scolile moderne din strainatate iar pentru cei pasionati a fost amenajat un centru de robotica echipat din bani europeni. De asemenea, cataloagele clasice au fost inlocuite cu o platforma electronica la care au acees si parintii pentru a vedea notele si absentele.

  Este vorba despre Colegiul Tehnic „CF Unirea” Pascani. Aici, in timpul vacantei de vara au fost facute ample lucrari de modernizare.

  Una dintre ele este construirea centrului de robotica, un spatiu destinat elevilor pasionati de inteligenta artificiala. În noul laborator  vor  fi valorificate echipamente cu totul noi: imprimanta 3D, kituri pentru roboti , videoproiector si calculatoare de ultima generatie.

  Pe langa alte lucrari de intretinere si reparatii, in corpul principal de cladire, holurile de la parter si etajul II au fost finisate cu vopsea epoxidica. A fost schimbat  mobilierul din patru clase ( banci si scaune) si  au fost dotate cu videoproiectoare absolut toate laboratoarele.

  Un alt element de noutate este catalogul electronic. Este vorba despre o platforma electronica la care au acees si parintii pentru a vedea notele si absentele elevilor, in timp real.  Platforma contine si o bibliotecă virtuala cu peste 100 de cărți în format digital, atat din programa scolara cat si alte lecturi recomandate.

   

  Ce părere ai?

  loading...

  Alte articole

  Vis îndeplinit! Mama cu cei șase copii au un acoperiș deasupra capului

  Mama cu cei sase copii din Harmanesti are in sfarsit un loc doar al ei, unde sa isi creasca micutii. Duminica, 18 octombrie a.c.,...

  Chirurgul Abdalla Bashir confirmat cu virusul COVID-19

  Unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din municipiul Pascani este infectat cu COVID-19. Este vorba despre doctorul Abdalla Bashir, de la Spitalul General CF....

  Încadrări de personal la Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași

  Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași organizează selecție, în vederea ocupării temporare a 7 posturi vacante de subofițer operativ principal, pentru o perioadă determinată, ce...