2.7 C
Paşcani
vineri, decembrie 1, 2023

Groapa ilegala de gunoi a fost închisă. Olariu a avut dreptate, viceprimarul a mințit

 

Primăria Municipiului Pașcani nu mai colectează deșeurile vegetale si cele rezultate in urma lucrărilor de construcții, la solicitarea cetățenilor. Asta deoarece groapa de gunoi de la marginea orașului, acolo unde erau depozitate pana acum, in mod ilegal, a fost închisă. Măsură a fost luată la solicitarea Agenției pentru Protecția Mediului Iași, in urma unor filmări de la fata locului, postate de consilierul local Sorin Olariu.

Groapa a fost închisă pe motiv ca nu au fost făcute amenajarile necesare, se arata într-un răspuns pentru BIT TV, de la platforme betonate si containere pana la utilaje de tocare a resturilor vegetale

De asemenea depozitul improvizat la ieșirea din Pașcani nu are autorizație de mediu, nici măcar provizorie, așa cum a susținut in mod eronat viceprimarul Cristian Rățoi, se arata in aceeași adresa. Menționăm ca aceleași restricții au fost impuse si societății locale de salubritate. Gunoiul rezultat in urma acțiunilor de curățenie va fi transportat, direct, la stația de sortare.

Alte articole