O geanta abandonata in zona peronului Garii din municipiul Pascani, i-a pus pe jar pe politistii de la Transporturi Feroviare, miercuri, 6 noiembrie, in jurul orei 23:00. Oamenii legii au inspectat bagajul suspect, in care au gasit haine si mai multe bunuri, printre care un telefon mobil si o suma importanta de bani: circa 11.300 de lei, in bancnote de forinti.

Politistii au apelat la ultimul numar de pe telefon si au dat de fratele posesorului lucrurilor ratacite, care a venit la Pascani, joi dimineata, pentru a identifica bunurile.

Barbatul care si-a pierdut geanta plina cu bani este din judetul Bacau, are 42 de ani si vroia sa ajunga in Arad, de unde sa se intoarcea la munca in Ungaria, acolo unde lucreaza de zeci de ani la o ferma.

Fratele lui, in varsta de 26 de ani, spune ca barbatul obisnuieste sa consume bauturi alcoolice peste masura. Ieri, in gara Pascani, a fost baut si cel mai probabil,  in momentul in care a vazut ca pleaca trenul, a uitat bagajul si s-a urcat in garnitura.

In cele din urma, barbatul a fost identificat de politistii de la transporturi din Arad. Oamenii legii au luat legatura cu fratele si l-au anuntat ca totul este bine.

Slider