3.5 C
Paşcani
miercuri, noiembrie 30, 2022

Focuri de armă și urmărire ca-n filme pe străzile Pașcaniului

În urmă cu puțin timp, polițiștii pășcăneni au urmărit o mașină SEAT pe străzile municipiului după ce șoferul a refuzat să se conformeze directivelor date de aceștia. S-au folosit și focuri de armă asupra pneurilor autoturismului după ce bărbatul a lovit mașinile autorităților în încercarea de a scăpa.

„Astăzi, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare, condus de un bărbat. Inițial acesta a oprit, iar la scurt timp a plecat fără permisiunea polițiștilor, sens în care s-a procedat la urmărirea autoturismului, reușindu-se blocarea acestuia în fața locuinței bărbatului. În momentul blocării autoturismului, șoferul ar fi încercat să scape, lovind autospecialele de poliție cu autoturismul, fapt pentru care polițiștii au executat focuri de armă asupra pneurilor autoturismului. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții IPJ Iași pentru Jurnalul Regional.

O mică filmare privind acțiunea genților de poliție în urmărirea șoferului a apărut și pe rețeaua de socializare Facebook fiind postată de către un cetățean. Mașina se îndrepta în viteză pe strada Moldovei pe sensul de mers spre suburbia Gâștești. Deocamdată se efectuează cercetări în acest caz.

Sursa Jurnalul Regional

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow