13.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

Focuri de armă și urmărire ca-n filme pe străzile Pașcaniului

În urmă cu puțin timp, polițiștii pășcăneni au urmărit o mașină SEAT pe străzile municipiului după ce șoferul a refuzat să se conformeze directivelor date de aceștia. S-au folosit și focuri de armă asupra pneurilor autoturismului după ce bărbatul a lovit mașinile autorităților în încercarea de a scăpa.

„Astăzi, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pașcani au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare, condus de un bărbat. Inițial acesta a oprit, iar la scurt timp a plecat fără permisiunea polițiștilor, sens în care s-a procedat la urmărirea autoturismului, reușindu-se blocarea acestuia în fața locuinței bărbatului. În momentul blocării autoturismului, șoferul ar fi încercat să scape, lovind autospecialele de poliție cu autoturismul, fapt pentru care polițiștii au executat focuri de armă asupra pneurilor autoturismului. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții IPJ Iași pentru Jurnalul Regional.

O mică filmare privind acțiunea genților de poliție în urmărirea șoferului a apărut și pe rețeaua de socializare Facebook fiind postată de către un cetățean. Mașina se îndrepta în viteză pe strada Moldovei pe sensul de mers spre suburbia Gâștești. Deocamdată se efectuează cercetări în acest caz.

Sursa Jurnalul Regional

DE LA ACELAȘI AUTOR

Surpriză! Când apare noul film din seria “Singur acasă” și cine joacă în el. Trailerul a fost lansat deja

Un nou film din seria “Singur acasă” va fi lansat pe 12 noiembrie 2021. Acesta se va...

Amenzi mari pentru șoferii care parchează pe trotuar. Proiect legislativ adoptat Senat

Șoferii din România care nu sunt atenți în momentul în care își parchează mașinile pe spațiile pietonale...

Creșă mică în spatele RAGCL. Legislativul local, convocat din nou

Legislativul pășcănean este convocat în ședință de îndată pentru a hotărî amplasamentul noii creșe din municipiu. Ședința...

România va avea o „bursă a lemnului” în 2022

Asociaţia Forestierilor din România – ASFOR şi Bursa Română de Mărfuri (BRM) au încheiat un memorandum de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI