3.5 C
Paşcani
marți, noiembrie 29, 2022

Vești despre Nico! Va fi operată vineri de către o echipă de medici

Vesti despre Nico, adolescenta din Pascani, diagnosticata cu o boala grava. Asistenta medicala din municipiu care a ajutat-o sa ajunga la o clinica din Turcia a precizat joi seara, 28 ianuarie a.c., ca tanara va fi operata in cursul zilei de vineri. Ea a fost diagnosticata cu COVID-19, dar chiar si in conditiile acestea, o echipa de medici ar vrea sa intervina cat mai repede pentru a-i da o sansa in plus la viata Nicoletei.
Buna . Vin cu vesti. Nicoleta a fost testata covid și a iesit pozitiva.Luni pe 25 ianuarie primul test pozitiv. Doctorii din prima zi când a venit, și i sa făcut scanarea BT ,au văzut pe acea scanare ceva in neregula și rezultatele la sange foarte ridicate și cu infecție foarte puternica la sonda imediat au băgat-o pe tratament . Dupa ce sa efectuat și tomografia doctorul a suspectato de covid și a cerut sa i se faca testul. Rezultatul pozitiv. A fost izolata și pusa pe tratament de covid. E inca in izlore dar mâine va fi o zi mare . Nicoleta maine va fi operata.
O echipa de medici chiar daca e in izolare , au continuat lupta pentru Nicoleta. Sau dus la ea au consultato au facut consiliu si au ajuns la concluzia ca viata Nicoletei e in pericol din cauza acelei tumori de pe creier. Tumora și şuntu pus în România ii face presiune foarte mare pe creier si in felul acesta ii pune viata in pericol. Din aceasta cauza medicii au ajuns la concluzia ca , cat de rapid trebuie interveni chirurgical pentru a elimina tumora. Chiar daca e inca pozitiva covid medicii au considerat ca nu e bine sa asteptam pana se tratează pentru ca viata ei e in pericol mereu.
Costul operației e de 17.500 de dolar . Parintii au facut plata către clinica prin transfer bancar . Maine medicul va vorbi cu parintii despre ce consta si cum va decurge operația.
Va mulțumim tuturor care sunteti alatuti de familie. Nicoleta are nevoie de noi” se arata in postarea de pe pagina de Facebook a Danielei Munteanu Can.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow