35.2 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a VIII-a și a XII-a. Luni, 23 mai, liceenii de la Colegiul Național Mihail Sadoveanu din municipiul Pașcani au fost primii care și-au luat rămas bun, într-un mod festiv, de la cei mai frumoși ani de școală. Au fost șase clase de absolvenți, iar festivitatea a avut loc la Primărie. Fiecare dintre ei a fost strigat pentru ultima dată la catalog de dirigintele clasei.

Șefii de promoție au fost doi tineri, ambii cu aceeași medie – 9,97: Dumitrel Băiceanu și Mihai Dumitru Iftene.

Emoțiile momentului și gândurile pentru ce va urma se citeau pe chipurile adolescenților. Cuvinte de încurajare au primit de la fosta directoare, profesoara Genoveva Șerban, iar pe scenă a urcat și actualul director, Radu Ardeleanu.

Predarea ștafetei, devenită o tradiție în aproape toate școlile, a avut loc și de această dată. Generația care termină a lăsat „cheia succesului” pentru cei care vin din urmă – clasa a XI-a.

 

Festivitățile abia au început, astfel că toată săptămâna aceasta și începutul celeilalte, vor fi astfel de evenimente. Marți, 24 mai, va fi rândul claselor de a VIII-a de la Școala Iordache Cantacuzino și Liceul Tehnologic Nicolae Iorga să își ia rămas bun de la gimnazială, iar în aceeași zi, liceenii de la Liceul Tehnologic Mihai Busuioc.

Apoi, pe 25 mai – clasele a XII-a de la „Iorga”, 27 mai – liceenii de la Colegiul Unirea, pe 30 mai cei de la Miron Costin și pe 31 mai, clasele de a VIII-a de la „Busuioc”.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow