32.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022

Zona de tarabe din piața Deal a fost închisă. Se face curățenie generală

Zona de tarabe din piață agroalimentară din zona Deal a fost închisă, începând de luni, 23 mai. Muncitorii Primăriei au scos dis-de-dimineață tarabele vechi și au început să facă curățenie. Reamenajarea va dura până joi, 26 mai, conform celor spuse de autoritățile locale.

În același loc, vor fi montate 48 de tarabe noi, pentru care administrația locală a plătit suma de 118 000 de lei.

Comercianții au fost anunțați de măsurile care vor fi luate, iar cei care vând răsaduri au fost rugați săse mute în piață Vale. 

Anunțul a fost făcut de viceprimarul municipiului Pașcani, Cristian Rățoi, în cadrul conferinței săptămânale de presă de joi, 19 mai.

Tarabele care vor fi scoase din piața din Deal vor fi reparate și igienizate și vor fi amplasate în piața din Vale.

De precizat este faptul că administrația locală din Pașcani se pregătește să modernizeze și serviciul de încasare din piețele agroalimentare. În acest sens au fost achiziționate două stații fixe pentru gestionarea datelor și câte 4 tablete și patru inprimante portabile precum și softurile necesare. Sistemul ar urma să fie implementat în câteva săptămâni de zile, astfel încât taxatorii să poată emite, pe loc, chitanțe fiscale pentru închirierea tarabelor sau a terenurilor dar și pentru servicii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow