elefant.ro
More

  Festivitate de premiere a cadrelor didactice pensionare, organizata de Sindicatul Invățămant „Spiru Haret”

  Sindicatul Invățămant „Spiru Haret” va premia cadrele didactice pensionare, într-un cadru festiv, care va reuni la final de carieră în sfera educaţiei, profesori, parteneri, personalităţi implicate activ în activitatea educaţională.

  Evenimentul va avea loc duminică, 17 noiembrie 2017, începând cu orele 10,00, în sala de festivităţi a Liceului Special Moldova din Târgu Frumos. Manifestarea a ajuns, anul acesta la cea de-a VII-a ediție.

  Un număr de 14 cadre didactice din Pașcani și împrejurimi vor primi flori și cadouri în cadrul activității organizate. De asemenea, este programat și un spectacol artistic.

  SINDICATUL ÎNVĂȚĂMÂNT SPIRU HARET IAŞI reprezintă o organizație sindicală independentă față de organele de stat, față de partidele politice și față de oricare alte organizații politice și religioase, care își propune să lupte pentru apărarea, promovarea și reprezentarea intereselor profesionale, economice, sociale, culturale și sportive ale membrilor de sindicat și a drepturilor acestora prevăzute în legislația muncii și în contractele colective de muncă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Biciclist accidentat la Războieni. A traversat prin loc nepermis

  Un biciclist a fost accidentat vineri seara, in localitatea ieseana Razboieni. Barbatul, in varsta de 56 de ani, ar fi traversat strada printr-un loc...

  Uniunea Europeană enervează țăranii români cu legea porcului. „Să-i fac un grafic de hrănire? Să mă schimb de cinci ori pe zi?”

  Uniunea Europeană revoluționează modul în care românii cresc porci în propriile curți. Specialiștii de la Bruxelles nu sunt de acord ca animalele să mai fie...

  Studiu: Deșeurile electronice ating niveluri record

  Un munte de televizoare cu ecran plat, telefoane mobile și alte produse electronice a crescut ajungând la un nivel record anul trecut, potrivit unui...

  Opinii