Sindicatul Invățămant „Spiru Haret” va premia cadrele didactice pensionare, într-un cadru festiv, care va reuni la final de carieră în sfera educaţiei, profesori, parteneri, personalităţi implicate activ în activitatea educaţională.

Evenimentul va avea loc duminică, 17 noiembrie 2017, începând cu orele 10,00, în sala de festivităţi a Liceului Special Moldova din Târgu Frumos. Manifestarea a ajuns, anul acesta la cea de-a VII-a ediție.

Un număr de 14 cadre didactice din Pașcani și împrejurimi vor primi flori și cadouri în cadrul activității organizate. De asemenea, este programat și un spectacol artistic.

SINDICATUL ÎNVĂȚĂMÂNT SPIRU HARET IAŞI reprezintă o organizație sindicală independentă față de organele de stat, față de partidele politice și față de oricare alte organizații politice și religioase, care își propune să lupte pentru apărarea, promovarea și reprezentarea intereselor profesionale, economice, sociale, culturale și sportive ale membrilor de sindicat și a drepturilor acestora prevăzute în legislația muncii și în contractele colective de muncă.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider