O femeie in varsta de 45 de ani din comuna Mircesti, Carmen Vernica, si-a pierdut viata in cursul zilei de marti, 7 mai, dupa ce ar fi fost impuscata mortal de sotul ei italian, in apropiere de Roma, Italia. Femeie era casatorita cu un barbat de 59 de ani de mai multi ani, iar potrivit presei din strainatate, tragedia s-ar fi produs dupa o discutie in contradictoriu pe tema unei eventuale despartiri.

Agresorul ar fi impuscat-o pe femeie de mai multe ori, cu o arma pe care o detinea legal pentru uz sportiv. Vecinii au auzit focurile si au sunat dupa ajutor. Carabinierii veniti la fata locului au gasit-o pe victima fara suflare.

Potrivit Observator, urmează ca ancheta condusă de un procuror din Tivoli să scoată la iveală motivul adevărat care a dus la producerea acestei tragedii.

Atât italianul, cât şi românca nu se aflau la prima căsnicie. Vecinii susţin că între ei nu se mai înregistraseră episoade de violenţă domestică.

Autoritatile din Mircesti au aflat de tragedie. Acasa o asteptau pe localnica fratii ei, iar in strainatate are o fiica din alta casatorie in varsta de 25 de ani.

Cel mai probabil, femeia va fi adusa in locul natal, pentru somnul de veci.

 

Slider


Slider