More

  Exercitii de dezvoltare personala cu elevii din Pascani si Harlau

  Zeci de liceeni din Hârlău au învățat cum să facă o prezentare de success despre ei înșiși și cum să vorbească în public fără să fie copleșiți de emoții, în cadrul proiectului ”Tu știi să te prezinți?”,implementat de către Asociația ACVO.

  Activitățile au avut loc la începutul acestei săptămâni,în trei licee din județ: Colegiul Național ”Ștefan cel Mare”din Hârlău,Liceul Tehnologic Hârlău și Liceul Tehnologic ”Haralamb Vasiliu” Podu Iloaiei.

  Elevii de clasa a XII-a au participat la  exerciții practice, care au scos în evidență și au corectat greșelile de comunicare, au vizionat filme, iar la final, pe baza unui chestionar individual, au descoperit care le sunt trăsăturile dominante de personalitate, folositoare atunci când au în față unul sau mai mulți interlocutori,  prin intermediul unor prelegeri interactive susținute de Florin Smeu, speaker, trainer și autor de carte.

  O activitate asemănătoare este în derulare și la Pașcani. Marți, 12 noiembrie, la Liceul Tenologic Economic “Nicolae Iorga”va fi finalizat un proiect care își propune ușurarea adaptării la viața de liceu și deprinderea de a lucra în echipă a elevilor din clasa a IX-a prin intermediul  unor prelegeri interactive susținute de către Anamaria Ciobanu, psiholog clinician și psihoterapeut, organizator de ateliere de dezvoltare personală și autocunoaștere pentru copii, adolescenți și tineri.

  Menționăm că Asociația ACVO a fost înființată de către compania ApaVital, la începutul anului 2018, pentru a da viață proiectelor sale de responsabilitate socială și de implicare în comunitate. Câteva dintre temele importante din agenda pe care asociația și-o propune sunt dezvoltarea urbană, protecția sustenabilă a mediului, spiritul civic și spiritul de colaborare între oameni, evoluția personală și autocunoașterea. O parte însemnată din proiectele ACVO este îndreptată spre adolescenți.

   

   

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Reportaj despre Doina Cepalis, în campania “Alege țara de fapte”, difuzată de Observator – VIDEO

  Reportaj despre Doina Cepalis, în campania “Alege țara de fapte”, difuzată de Observator “ALEGE ȚARA DE FAPTE” – REPORTAJ DIN PAȘCANI Despre municipiul Pascani si oamenii...

  Se ridică suspendarea activității în Mirceşti ca urmare a scăderii numărului cazurilor de Covid-19

  Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Iași, constituit prin Ordinul nr. 192/17.07.2020 al Prefectului județului Iași, întrunit în ședință extraordinară în data de 21.09.2020; În temeiul...

  Vremea până pe 4 octombrie 2020. De la vară la iarnă, în doar 24 de ore. Pot apărea primii fulgi de zăpadă, la munte

  Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele două săptămâni, intervalul 21 septembrie - 4 octombrie 2020. Meteorologii anunță temperaturile care trec de...