Final de lucrari la sistemul de incalzire la Colegiul National „Mihail Sadoveanu”din Pascani. In cursul zilei de miercuri a fost montata ultima piesa la reteaua de gaz metan iar de joi a inceput furnizarea caldurii in corpul principal al scolii.

Deocamdata centralele sunt in probe, perioada in care vor functiona fara oprire, dupa care va fi optimizata exploatarea lor, in functie de programul elevilor. Conducerea unitatii se asteapta sa aiba costuri mult mai mici decat facturile platite la fostul furnizor de caldura, RAGCL Pascani.

Directoare colegiului spune ca in corpul secundar al scolii si la internat furnizarea caldurii s-a facut de la 1 octombrie, acolo fiind montata o alta centrala. De asemenea sala de sport are centrala proprie, de cand a fost construita.

Primarul municipiului a anuntat, recent, caproblema caldurii a fost rezolvata in aproape toate scolile si gradinitele. Mai sunt de finalizat lucrarile de punere in functiune a centralelor individuale la Colegiu CF Unirea si Liceul „Miron Costin”, pana cel tarziu la jumatatea acestei luni. Urmeaza montarea de centrale la Casa de Cultura, Biblioteca Municipala, Finantele Locale si sediul vechi al Primariei.

Banii pentru realizarea investitiilor au fost obtinuti de la Guvern , in urma unei recente rectificari bugetare.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider