23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021
23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021

Eveniment cultural la Muzeul „Vasile Alecsandri” din Mircești, pe 27 iunie

Locuitorii comunei Mircești sunt invitați duminică, 27 iunie, în curtea Muzeului „Vasile Alecsandri”. Într-o postare publicată pe pagina de facebook a Școlii ,,Vasile Alecsandri”, se anunță organizarea unui eveniment cultural, care va debuta începând cu ora 13.
Primăria comunei Mircești, prin Primarul Leon Balteanu, ne prilejuiește un eveniment cultural la care suntem invitați cu toții.
„Dragi Cetățeni ai Comunei Mircești, vă invităm să participați la Sărbătoarea aniversară ,,Vasile Alecsandri 200,, din data de 27.06.2021 ce va avea loc în curtea Muzeului Vasile Alecsandri din loc Mircești, jud Iași.
Programul va începe la orele 13.00 cu o rugăciune la mormântul poetului, apoi vor fi opere de teatru pregatite de copiii Școlii Gimnaziale „V. Alecsandri” din comună. Programul se va finaliza cu dansuri interpretate de Ansamblul Lunca Moldovei.
În speranța că vremea va ține cu noi, vă așteptăm cu drag.„, se arată în postare.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
23.2 ° C
24.3 °
21.2 °
59 %
1.7kmh
36 %
lun
32 °
mar
27 °
mie
29 °
joi
34 °
vin
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI