5.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 7, 2022

Două zile de muzică și voie bună la Cotnari. „Zilele toamnei”, pe Dealul Cătălina

Dealul Cătălina din Cotnari va răsuna de muzică și voie bună în acest week-end. Sâmbătă și duminică, pe 1 și 2 octombrie, Primăria și Consiliulul Local Cotnari organizează „Zilele Toamnei”, o sărbătoare cu tradiție pentru cotnăreni, dar și pentru oamenii ce iubesc folclorul, din localitățile apropiate.

Primarul comunei, Vasile Crețu, îi invită pe oameni să participe la aceste manifestări, iar pe cei plecați, să se reîntoarcă pentru două zile pe plaiurile natale pentru a fi alături la acest eveniment. Va fi un parc de distracții dar și comercianți cu gustări tradiționale.

Sâmbătă, 1 octombrie, în prima zi de sărbătoare, de la ora 16:00, voia bună va fi adusă la Cotnari de Ansamblul „Plaiuri Cotnarene”, Ruxit, Bianca Martinică, Cristinel Iordăchioaia și Loredana Colotin.

În cea de-a doua zi, duminică, 2 octombrie, spectacolul va începe mai devreme, de la ora 12:00, iar reprezentanția va fi asigurată de un alai întreg de elevi din comună, artiști locali, ansambluri din zona dar și de peste Prut și soliști naționali, precum, Alexandru Brădățan, Andreea Haisan sau Andreea Bănică.

La finalul sărbătorii va avea loc un foc de artificii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow