4.9 C
Paşcani
miercuri, decembrie 7, 2022

Premierea cuplurilor de aur la Pașcani – FOTO

Zeci de cupluri din municipiul Pașcani și suburbii care au împlinit jumătate de secol de căsătorie au fost premiate vineri, 30 septembrie, de municipalitate. Festivitatea a avut loc în sala de spectacole de la Primărie, începând cu ora 10:30.

Sărbătoriții au fost premiați, fiecare în parte, cu câte un buchet de flori, diplomă, prăjituri și câte o sumă de 500 de lei.

Cu zâmbetul pe buze și cu emoții în suflet, cei care au reușit să păstreze o căsnicie vreme de cinci decenii au făcut fotografii și am primit cadourile simbolice.

De obicei, evenimentul avea loc pe 1 octombrie, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, dar dat fiind faptul că această dată este într-o sâmbătă, manifestarea s-a petrecut cu o zi înainte.

Premierea cuplurilor poate fi urmărită integral pe site-ul bittv.info și canalul de Youtube cu același nume.

De precizat este faptul că și în comuna Deleni a avut loc un eveniment similar în urmă cu câteva zile. De această dată, cuplurile de aur s-au bucurat atât de bănuții și florile din partea administrației locale, cât și de o petrecere cu spectacol folcloric și o masă, special pentru ei. Toată manifestarea a avut loc într-un cadru de poveste, la Conacul Polizu.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow