17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

De pe 15 martie ar urma sa se deschidă al doilea flux de vaccinare la Pașcani. Primăria angajează personal

Vesti bune pentru pascaneni, dar si cetatenii din comunele apropiate. De pe 15 martie a.c., ar urma sa fie deschis un al doilea flux de vaccinare in centrul amenajat deja in sala de sport din fata Colegiului National Mihail Sadoveanu din municipiu. Anuntul a fost facut de edilul, Marius Pintilie, in cadrul conferintei saptamanale de presa, ce a avut loc joi, la sediul Primariei.

El a precizat ca inca se fac pregatirile necesare pentru amenajare dar nu a fost rezolvata problema angajarii personalului.

Cei care vor sa se angajeze ca registratori, asistenti medicali sau medici trebuie sa depuna o cerere scrisă la adresa de e-mail: office@primariapascani.ro sau să o înregistreze la Ghișeul unic al primăriei. Iată comunicatul de presă al Primariei Pascani in acest sens:

Primăria Municipiului Pașcani recrutează personal format din medici, asistenți medicali și registratori în vederea deschiderii unui al doilea flux de vaccinare în cadrul Centrului de vaccinare din incinta sălii de sport a Colegiului Național „Mihail Sadoveanu” Pașcani. Persoanele interesate sunt rugate să trimită o cerere scrisă la adresa de E-mail: office@primariapascani.ro sau să o înregistreze la Ghișeul unic al primăriei.

Informațiile legate de condițiile ce trebuie îndeplinite, de contractare și de plata serviciului prestat se găsesc consultând următoarele documente :
• ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 3 din 15 ianuarie 2021 privind unele măsuri pentru recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19 și stabilirea unor măsuri în domeniul sănătății.Link: http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/236209

• ORDIN nr. 72 din 29 ianuarie 2021 privind stabilirea reglementărilor pentru punerea în aplicare a prevederilor art. 1 alin. (8) și art. 2 alin. (3) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 3/2021 privind unele măsuri pentru recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19 și stabilirea unor măsuri în domeniul sănătății
Link: http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/236858

• ORDIN nr. 73/83/2021 pentru punerea în aplicare a prevederilor art. 4 alin. (2) și (3) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 3/2021 privind unele măsuri pentru recrutarea și plata personalului implicat în procesul de vaccinare împotriva COVID-19 și stabilirea unor măsuri în domeniul sănătății
Link: http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/236867„.

De precizat este faptul ca Pascaniul a ramas printre putinele aglomeratii urbane cu un singur flux de vaccinare pentru ca administratia locala nu a facut pana acum amenajarile si angajarile necesare. Din acest motiv, profesorii si cetatenii sunt obligati sa se inscrie pentru vaccinare la centrele din Targu Frumos si Iasi. La nivel national, miercuri s-a depasit pragul de un milion de romani vaccinati anti COVID 19.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow