-3.1 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

De ce reapar pe străzile din Pașcani câinii duși la padoc? Situație bizară, semnalată de consilierul Sorin Olariu

Situatia cainilor fara stapan de pe strazile municipiului Pascani a fost adusa din nou in discutie, de aceasta data, in sedinta legislativului local ce a avut loc miercuri, 29 septembrie, la sediul Primariei. Consilierul local, Sorin Olariu, a atras atentia si a cerut explicatii asupra unei situatii dubioase, petrecute in zona cartierului Fantanele.

 


Alesul local a precizat ca au aparut in zona caini cu crotalii, care ar fi fost stransi de pe strazi de hingheri in ultimele luni si care au fost dusi in padoc. „Cum au aparut din nou pe strazi?”, este intrebarea consilierului.

Tot el a fost cel care a povestit ca in urma cu cativa ani, o catelusa care a avut acelasi parcurs, a fost luata pe de strazi, dusa in padoc, crotaliata si sterilizata, a ajuns din nou pe drumuri si in scurt timp, a facut si pui.

Prezenta numeroasa a cainilor fara stapani este si in cartierul Aerodrom. Gabriela Nedelcu a cerut administratiei locale sa intervina de urgenta, inainte sa se intample vreo tragedie.

Viceprimarul, Cristian Ratoi, a precizat ca va verifica ce s-a intamplat la padoc si cum se explica situatia adusa in atentie de Sorin Olariu. De asemenea, a spun ca a fost data comanda de custi care ar urma sa fie amplasate in municipiu, pentru prinderea maidanezilor.

De precizat este si faptul ca in mediul online au aparut in urma cu putin timp reclamatii privind cainii fara stapan. Ba chiar mai mult, animalele ar fi devenit agresive fata de trecatori, un exemplu concret fiind dat pe strada Nicolae Iorga.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow