0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului la sân, marcată și la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani organizează o campanie stradală de informare și conștientizare cu privire la riscurile cancerului de sân în parteneriat cu Fundatia „Renașterea pentru Educație, Sănătate și Cultură” și cu Asociația „Șansa 2010”, acțiuni menite să atragă atenția asupra prevenției cancerului de sân pentru că nu există o altă modalitate mai sigură pentru asigurarea supraviețuirii.

La Ziua Mondială de luptă împotriva cancerului la sân, membrii Asociației Șansa 2010, vor aduce în atenția publicului o problemă cu implicații majore: cancerul de sân.
Seria de manifestări va avea loc în data de 01.10.2021, începând cu ora 16:00 și se va încheia la ora 18:00. Marșul se va desfăşura în aer liber, pornind de pe platoul din fața Primăriei Municipiului Pașcani și va continua pe strada Ştefan cel Mare până în Piaţa „Mihail Sadoveanu”, iar acțiunea va consta în împărțirea de pliante informative pentru prevenirea cancerului la sân.
Activitatea se va încheia cu iluminarea în roz a Primăriei Municipiului Pașcani, a Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu” Pașcani și a Bibliotecii Municipale ”Leonard Gavriliu” Pașcani.
Vino și tu pentru a fi informat!
Sursa Primaria Pascani

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow