22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Cupa Pensionarilor la pescuit – un eveniment cu tradiție pentru vârstnici – FOTO

Timp frumos, fir întins și multă relaxare. Este descrierea perfectă a zilei de sâmbătă, 30 mai, când zeci de persoane de vârsta a treia au participat la Cupa Pensionarilor la pescuit, organizată la iazul din Hărmănești, de către Asociația Pensionarilor Făclia din Pașcani.

De dimineață, iubitorii acestui sport s-au înarmat cu răbdare și undițe și au așteptat pe mal captura norocoasă.

La final, au fost desemnați și câștigătorii. Premiul I, cu o captură totală de 6,8 kg de peste, a fost câștigat de Sorin Pantelimon, premul II – 4,9 kg de Mihai Lupuleasa, iar premiul III – 3,7 kg Valerică Drumaru. Câștigătorii au fost răsplătiți cu cupe, medalii și diplome, dar și cu o sumă de bani, pornind de la 300 de lei și până la 150 lei.

A fost acordată și o mențiune pentru Mihăiță Atomei, participantul care nu a ratat nici o ediție din cele organizate până în prezent. Administratorul iazului a mulțumit tuturor celor care și-au petrecut ziua pe malul apei, depănând amintiri.

De precizat este faptul că Asociația Pensionarilor Făclia, condusă de Vasile Avramiuc, este locul ideal de socializare și petrecere a timpului liber pentru vârstnici. În această perioadă se fac și înscrieri.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow