18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Csm Pașcani, retrogradată în liga a patra

Echipa pascaneana de fotbal a retrogradat in liga a patra de fotbal. Ultimul meci jucat acasa a fost pierdut cu scorul de 1-2 in fata celor de la Somuz Falticeni. In acest campionat, CSM Pascani a reusit sa obtina doar o victorie  cinci meciuri cu scor de egalitate si 22 de infrangeri. 

Cu doar 8 puncte acumulate, se afla pe ultimul loc in clasament. Echipa a mai fost de cateva ori in situatia de retrogradare,  dar de fiecare data a fost invitata de Federatia Romana de Fotbal sa ramana in aceesai liga,  pe locul lasat liber de alte echipe care au renuntat. De acesta data, CSM Pascani va juca in liga judeteana, a anuntat Mihai Dediu, membru in Consiliul de Adminsitratie al clubului, in cadrul sedintei leglislativului local, intrunit in sedinta pe 30 mai. Consilierul pascanean a precizat ca reprezentantii Primariei nu doresc ca CSM sa faca demersurile necesare pentru a juca in liga a treia.

In replica, primarul Marius Pintilie a precizat ca in momentul de fata echipa pascaneana este retrogradata si ar trebui sa ramana in liga a patra, un an sau doi, pe motiv ca pana acum a avut rezultate slabe, iar diferenta de bani din bugetul clubului sa fie folosita pentru sustinerea  celorlalte sectii de la club mai ales cele pentru copii.

Mentionam ca anul trecut echipa CSM  a sarbatorit 100 de ani de fotbal la Pascani. Cel mai bun rezultat a fost calificarea in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, in 1988. La acea vreme echipa se numea CFR Pascani si era in divizia C.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow