Slider

In timp ce unii viitori miri, isi cauta tinute care mai de care mai sofisticate, doi proaspeti tineri casatoriti din Pascani au ales sa isi lege destinele intr-un mod deosebit. Mirele si mireasa s-au imbracat astazi, in cea mai importanta zi din viata lor, in mod traditional, cu ie, barneata si alte elemente ale portului popular.

Viitoare sotie a ales frumusetea naturala, a avut un buchet din floarea soarelui si o coronita de flori in par. Tot cadrul unei familii traditionale a avut loc la Primaria Pascani.

Aceasta idee a apartinut tinerei mirese, profesoara de istorie. Spune ca vrea sa reinvie traditia, iar impreuna vor sa sustina familia traditionala.

Ionela si Iulian si-au cumparat costumele populare, cusute manual si le-au purtat cu bucurie. Sustin cu tarie ca romanii nu trebuie sa isi uite istoria.

Si nasii i-au sustinut astazi si au fost alaturi de ei tot in straie traditionale. Mai mult, nasul a purtat o ie pe care o are de la tatal sau.

Iubirea dintre cei doi tineri va ajunge sambata, 6 octombrie, si in fata altarului, unde va avea loc cununia religioasa.

Slider