23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Întrebări fără răspuns. Consilierul PNL, Marius Pintilie, a muţit – VIDEO

Atitudine discriminatorie şi antidemocratica din partea preşedintelui PNL Paşcani, la adresa jurnaliştilor care îl critică. Consilierul Marius Pintilie refuza, în continuare, să răspundă la întrebările adresate de BIT TV, în cadrul conferinţelor de presă organizate după şedinţele legislativului local. Asta după ce jurnaliştii postului local de televiziune au dezvăluit că alesul local a ocupat abuziv mai multe suprafeţe de teren din domeniul public/privat al municipiului, fără contracte de închiriere sau concesiune şi fără plată, iar pe acestea au fost edificate construcţii fără autorizaţie.

În conferinţă de astăzi BIT TV i-a adresat trei întrebări:

1 De ce unor comercianţi din zona Vale nu li se prelungesc contractele pentru spaţiile deţinute, fără licitaţie aşa cum s-a întâmplat cu magazinul Lorimer din zona Gării? Consilierii liberali au votat impotriva prelungirii contractelor fără licitaţie apoi au votat împotriva propunerii de organizare a unei licitaţii şi au cerut ca agenţii economici să fie evacuate de Primărie urmand că aceştia să îşi caute dreptatea în instanţele de judecată. În cazul firmei patronate de Marius Pintilie, contractul de închiriere a fost încheiat fără licitaţie, după ani de zile de deţinere a terenului fără contract şi pentru o suprafaţă mai mare decât cea iniţială.

2 Care este poziţia consilierului Marius Pintilie, a organizaţiei PNL Paşcani, faţă de referendumul pentru familia tradiţională (modificarea Constituţiei pentru redefinirea termenului de familie în sensul că este formată dintr-un bărbat şi o femeie)?

3 Dacă sunt clarificări în legătură cu achitarea sumelor pentru deţinerea abuzivă/fără contracte a unor suprafeţe de teren din domeniul public/privat al municipiului, şi despre construcţiile ilegale, edificate pe aceste terenuri fără autorizaţie?

Răspunsul consilierului local a fost: domnule Cojocaru, nu vă răspund la întrebări…!

Menţionăm că luna trecută consilierul PNL a cerut ca jurnaliştii de la BIT TV să părăsească sala, pe motiv că nu au fost invitaţi să participe la conferinţă.

CONFERINȚĂ DE PRESĂ: PREȘEDINTELE PNL PAȘCANI NU RĂSPUNDE LA ÎNTREBĂRILE BIT TV

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
23.8 ° C
25.4 °
22.6 °
68 %
1.8kmh
1 %
vin
23 °
sâm
31 °
Dum
30 °
lun
33 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI