More

  Cum se lipeşte corect pe parbriz bulina pentru începători. Perioada de timp obligatorie prin lege în care semnul de avertizare trebuie păstrat „în geam“

  Locul în care se aşază semnele destinate celor care abia au obţinut carnetul de şofer este menţionat în legislaţie, însă puţini sunt cei care le aplică în mod corect.

  Cei care au mai puţin de un an de când au obţinut carnetul de şofer, dar şi cei care sunt începători în ale şofatului şi vor să semnalizeze acest lucru în trafic folosesc bulinele galbene cu semnul exclamării. Poziţia lor pe parbriz şi lunetă nu este cunoscută de toată lumea. Potrivit regulamentelor de aplicare a legislaţiei rutiere, Art. 149 din Regulamentul de aplicare OUG 195/2002 – Reguli pentru circulaţia vehiculelor, bulinele se aplică pe parbriz în partea din dreapta jos şi pe lunetă, în partea stânga jos. În cazul motocicletelor, semnul galben se aplica în partea din spate lângă numărul de înmatriculare.

  Continuarea pe Adevarul

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet