18.9 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023

Senatorii au votat încă o zi de sărbătoare națională

Senatorii au votat ca ziua de 18 decembrie să fie sărbătoare națională. Ziua de 18 decembrie urmează să fie declarată zi de sărbătoare națională, potrivit unui proiect de lege adoptat recent de către Senat. Proiectul de act normativ va fi trimis mai departe către Camera Deputaților pentru dezbatere și adoptare.

Propunerea legislativă pentru instituirea Zilei Minorităţilor Naţionale din România a primit recent votul senatorilor și prevede declararea zilei de 18 decembrie ca zi de sărbătoare națională. Pentru a se putea aplica, proiectul de act normativ are nevoie și de votul Camerei Deputaților, de promulgare și de publicare în Monitorul Oficial.

Conform propunerii legislative, în ziua de 18 decembrie se va sărbători Ziua Minorităţilor Naţionale din România și se vor organiza manifestări culturale dedicate acestei sărbători. În aceeași zi, Societatea Română de Televiziune și Societatea de Radiodifuziune vor prezenta informații despre această sărbătoare și aspecte prilejuite de sărbătorirea ei.

Continuarea pe Avocatnet.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow