4.4 C
Paşcani
marți, noiembrie 30, 2021

Cum începe noul an școlar la Colegiul Unirea Pașcani

Seria reportajelor din scolile din Pascani continua marti, 7 septembrie, inainte de inceperea noului an, la Colegiul Tehnic CF Unirea de pe strada Ceferistilor din municipiu. In „Scoala pentru viitorul comunitatii” – motto-ul institutiei de invatamant, s-au facut reparatiile curente, dar si investitii mari. De pe 13 septembrie, elevii vor avea parte de noi surprize, pregatite de conducere si echipa de profesori.

45 de sali de clasa, laboratoare si ateliere au fost pregatite pentru prezenta fizica a elevilor, dar sunt dotari si in ceea ce privesc celelalte scenarii, hibrid sau exclusiv, online. La Unirea, infrastructura digitala este un punct forte.

Liceenii au in scoala si un laborator digital, cu dotari de ultima generatie: laptopuri, telescop, microscop, tehnologie pentru realitate virtuala si multe altele.

Printre noutatile din acest an, se numara si trei discipline optionale: Robotica, Imprimare 3D si Engleza pentru Afaceri.

Cand vorbim despre Unirea, obligatoriu vorbim despre un campus scolar, unde se afla si un internat, plus o cantina unde se poate servi masa si o spalatorie. Pana pe 12 septembrie, se primesc cereri pentru cazare.

Toate informatiile legate de noul an scolar, de la conditii necesare in pandemie, cabinet scolar, dotari, profesori, orar, internat si altele, vor fi in reportajul pe larg despre Colegiul Unirea, disponibil pe canalul de Youtube al televiziunii BIT TV si pe ziarul bittv.info.

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a deschis depozitul de brazi naturali în Pașcani

Au aparut brazii naturali de vanzare in municipiul Pascani. De vineri, 26 noiembrie, s-a deschis depozitul de...

Două transformatoare pentru energie electrică ar urma să fie puse în cartierul Aerodrom

Vesti bune pentru cetatenii din cartierul Aerodrom, care nu au retea de iluminat in zona unde si-au...

Căsuțele pentru Târgul de Crăciun au ajuns la Pașcani. Manifestarea a fost aprobată de Consiliul Local

Primaria Pascani se pregateste sa amenajeze Targul de Craciun, prima editie, pe esplanada municipiului. In aceste zile...

Programul centrului de vaccinare se modifică de săptămâna viitoare. De luni până duminică, între orele 8-20

Programul centrului de vaccinare se modifica, din nou, dupa ce Primaria Pascani a anuntat ca a angajat...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI