18.2 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022

Cum aranjăm masa de Paşte. Ce culori sunt în tendinţe în acest an

De sărbători, e important ce avem pe masă, dar la fel de important este şi cum aranjăm masa. Designerii au decis: albastru royal şi auriu sunt culorile în tendinţe pentru aranjamentele de la mesele festive. Fie că alegem o masă modernă atent decorată sau una simplă, important este ca totul să fie asezonat cu optimism şi bucuria de a fi împreună.

Începem cu prima compoziție în care avem un auriu dominant paleta totală este cu acest albastru, baby blue cu pata de metalic auriu care cu siguranță oferă un aspect de lux. În interior un șervet de mătase cu acel inel decorativ care leagă totul foarte frumos.

Simplitatea este cuvântul de ordine pentru masa de Paşte din acest an.

„Simplificăm puțin ideea renunțam la platoul auriu de la baza și la șervet, dar păstram ideea de albastru dominant auriul îl avem încă pe bordura fiecărei farfurii și înlocuim serverul cu o creanga decorativă”.

Fiecare serviciu de masă trebuie să includă cel puțin 3 farfurii în culori neutre, la care se adaugă o nuanță contrastantă.

Aranjarea mesei de Paşte, de la 300 de lei în sus

Laurentiu Paicu, designer de interior: „Acest albastru baby blue cer proaspăt senin e o pată care după părerea mea merge foarte bine și rezonează foarte bine cu anotimpul primăvara”.

Bugetul pentru aranjarea unei mese festive pornește de la 300 de lei și poate ajunge până la 10 mii de lei, în funcție de numărul invitaţilor şi de cât de creativi doriți să fiți.

Laurentiu Paicu – designer de interior: „Nu este nevoie sa investești foarte mulți bani ca sa ai o masa frumoasa. Poți sa achiziționezi un set frumos de farfurii și vesele și poți accesoriza aceste farfurii cu niște plante frumoase, cu niște servete și inele, adică fără ceva care sa coste extraordinar de mult dar cu siguranța va arăta foarte frumos pentru impact”.

Ideile nu lipsesc şi sunt gratis. Internetul e plin de sugestii pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele.

Sursa Observator

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow