More

  Copiii vor fi o zi polițist

  Clubul Copiilor Paşcani alături de Fundaţia Terre des homes – Elveţia, prin reprezentaţa sa din România, organizează in luna noiembrie 2017 evenimentul dedicat copiilor Ziua Ştafetei – acum decid eu.

  Obiectivul principal este de a facilita copiilor participarea la deciziile importante din viaţa lor şi a comunităţii în care trăiesc.

  În data de 23 noiembrie 2017, incepand cu ora 10.00, 10 copii inscrisi la Clubul Copiilor Pascani vor avea ocazia să acţioneze autentic în meseria de politist şi să ia decizii în mod real, în locul adulţilor.

  Tinerii vor experimenta astfel provocările reale ale profesiei alese alaturi de mentorii din cadrul Politiei Municipiului Pascani, jud. Iasi.

  Ziua Ştafetei 2017 este o iniţiativă a Fundaţiei Terre des hommes Elveţia desfăşurată cu sprijinul Fondation d’ Harcourt. (www.fondationdharcourt.org)

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet