More

  Cărți donate la Școala din Mircești

  Asociația Curtea Veche, cu sprijinul Azomureș și Golden Star SRL donează “Cărțile copilăriei” elevilor din şcoala de la Mircești.

  Evenimentul are loc miercuri, 22 noiembrie 2017, ora 12:00, la Căminul Cultural din satul Iugani, comuna Mircești, unde cei 318 elevi ai şcolii vor primi prin intermediul  Valentinei Roman, director executiv al Asociaţiei Curtea Veche, volume potrivite vârstei lor și se vor întâlni cu mai mulți reprezentanți ai comunității locale, reprezentanţi al Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, reprezentanţi ai Muzeului Literaturii Române (Casa Pogor), domnul Radu Ştefănescu din partea Golden Star, domnul Ovidiu Maior din partea Azomureş și cu Andreea Lupescu, artist și jurnalist. Aceasta va susține un moment interactiv de lectură, pornind de la povestea lui Peter Pan, prin care le va demonstra copiilor că și lectura poate fi o activitate amuzantă.     

  Acțiunea face parte dintr-un proiect amplu inițiat de Asociația Curtea Veche în cadrul programului național de lectură “Cărțile copilăriei” și desfășurat în comunitățile din mediul rural.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet