9.1 C
Paşcani
duminică, noiembrie 28, 2021

Concertul cu Fuego de la Pașcani, reprogramat pe 13 octombrie

Cei care asteptau cu nerabdare concertul lui Fuego de la Pascani, trebuie sa stie ca evenimentul, ce urma sa aiba loc la Casa de Cultura din municipiu, a fost amanat. Desi, initial a fost anuntat ca va avea loc pe data de 26 august, spectacolul a fost reprogramat pentru data de 13 octombrie, de la ora 19:00.

 


Aceasta modificare a fost facuta din doua motive: organizarea turneului in tara nu a decurs asa cum anticipau organizatorii si s-au vandut putine bilete pentru concertul de la Pascani, in jur de o suta.

Cele cumparate deja sau rezervarile raman valabile. Cei care vor sa vina la spectacol, pot cumpara bilete contra sumei de 75 de lei de la Casa de Cultura Mihail Sadoveanu sau pot suna pentru rezervari la numarul de telefon 0726.040.408.

Reamintim faptul ca Fuego propune un concert extraordinar, un show ca la carte, cu o mulțime de surprize, premiere muzicale, dar și șlagăre binecunoscute.

Alături de Paul Surugiu, pe scenă, va fi PRESTIGE ORCHESTRA, celebrul band care se bucură de succes și care va face ca atmosfera să fie una plină de căldură, de energie pozitivă și de muzicalitate.

Artistul va împlini in acest an, pe 23 august, 45 de ani și aproape 30 de ani de carieră. Paul Surugiu Fuego este artistul independent care reușește de atâția ani să stea pe baricade și să ofere publicului său diversitate, calitate și profesionalism. Are la activ numeroase performanțe, zeci de șlagăre, 6 discuri de aur și două de platină.

Spectacolul de la Pascani se va tine cu respectarea normelor sanitare in vigoare si in functie de numarul de bilete vandute.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Două transformatoare pentru energie electrică ar urma să fie puse în cartierul Aerodrom

Vesti bune pentru cetatenii din cartierul Aerodrom, care nu au retea de iluminat in zona unde si-au...

Căsuțele pentru Târgul de Crăciun au ajuns la Pașcani. Manifestarea a fost aprobată de Consiliul Local

Primaria Pascani se pregateste sa amenajeze Targul de Craciun, prima editie, pe esplanada municipiului. In aceste zile...

Programul centrului de vaccinare se modifică de săptămâna viitoare. De luni până duminică, între orele 8-20

Programul centrului de vaccinare se modifica, din nou, dupa ce Primaria Pascani a anuntat ca a angajat...

Cine vor fi directorii de la Școala Gimnazială Specială Pașcani și Gâștești, de anul viitor

Etapa de interviu in cadrul concursului pentru directori s-a finalizat in alte doua scoli din Pascani si...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI