25 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021
25 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021

Comunicat de presa: Au fost demarate licitațiile pentru modernizarea a 37 de kilometri de drum județean

Ultimele știri

Au fost demarate licitațiile pentru modernizarea a 37 de kilometri de drum județean

Lucrările de reabilitare a două drumuri județene au fost scoase la licitație de  Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor.

DJ 208F Heci (intersecție DJ 208)- Tătăruși-Iorcani-limită județul Suceava va fi modernizat pe o lungime de 12,5 kilometri. Valoarea estimată a investiției este de 21,5 milioane de lei fără TVA, iar proiectul trebuie terminat în 18 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Ofertele pot fi depuse în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) până la data de 2 august 2018, ora 15.

Totodată, a fost lansată și licitația pentru reabilitarea DJ 281C intersecție DN 28A (Blăgești)-Hărmănești-Todirești-Coasta Măgurii-Cotnari-intersecție DN 28B, pe o lungime de 25 kilometri.

În acest caz, perioada de execuție este de 24 de luni, iar costurile estimate sunt de 38 de milioane lei fără TVA. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 30 iulie 2018, ora 15.

“În total, prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, am atras 40 de milioane euro pentru reabilitarea a 93 de kilometri de drum județean. Sperăm să nu existe contestații pentru ca licitațiile să fie finalizate în termenul prevăzut și să începem lucrările în cel mai scurt timp posibil”, a precizat Maricel Popa, președintele Consiliului Județean.

DJ 208F și DJ 281C vor fi modernizate cu fonduri alocate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

Biroul de Comunicare al Consiliului Județean

 

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
25 ° C
25.5 °
24.1 °
65 %
3kmh
67 %
vin
23 °
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI