18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021
18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021

Un nou Consiliu de Administratie, la societatea pascaneana de salubritate

 

Societatea pascaneana de salubritate are un nou Consiliu de Administratie. După demisia a trei dintre foştii membri şi expirarea mandatului deţinut de directorul societăţii cele patru locuri vacante au fost ocupate pentru o perioadă de interimat de patru luni de zile şi încă şase luni dacă până atunci nu va fi organizat un concurs. Nominalizările au fost făcute şi aprobate în şedinţa de astăzi a legislativului local. PSD a făcut trei propuneri iar PNL două, iar votul a fost secret în cabina specială amenajata pe holul de la intrare. În prima etapă, în urma numărării voturilor, au fost validaţi Bogdan Ciopraga, Ionuţ Adrian Popi de la PSD şi Spiridon Emilian de la PNL.
Pentru desemnarea celui de-al patrulea membru al Consiliului de Administratie a fost organizată o nouă votare după ce candidatul desemnat de PSD şi cel al PNL au obţinut acelaşi număr de voturi. De acesta dată Mihai Buhaiescu din partea PSD a obţinut cele mai multe voturi.
Alături de cei patru noi membri în acesta functie a rămas fostul secretar Mircea Zuzan. Menţionăm că de acesta dată managerul societăţii, Leonard Ursu, nu mai face parte din Consiliul de Administraţie al societăţii. El va avea calitatea de invitat la şedinţe, fără nici un drept de vot.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
18.6 ° C
19.5 °
17.8 °
77 %
1.1kmh
1 %
mie
30 °
joi
34 °
vin
28 °
sâm
25 °
Dum
21 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI