More

  CLUB IMPACT SPECIAL  anunță amânarea proiectului „Bilet pentru Pașcani” și invită tinerii să facă o zi mai frumoasă de 1 iunie pentru un copil din comunitate

  C.P. Pe 4 martie dădeam startul proiectului de serviciu în folosul comunității „Bilet pentru Pașcani”. Prin activitățile proiectului ne-am propus să adunăm la un loc pe parcursul a 3 luni idei năstrușnice, idei îndrăznețe, copii și lideri motivați, hotărâți și muncitori, colaboratori și parteneri asumați, sponsori, comunitatea și multă muncă și implicare din partea tuturor pentru comunitatea noastră.

  Astăzi, 1 iunie, ar fi fost o zi de maximă importanță pentru noi, ziua în care finalizam și sărbătoream proiectul în mijlocul comunității, în gară și în piața gării din Pașcani. Pregătisem invitații pentru toată comunitatea pășcăneană, de la copii la pensionari, de la personalitățile pășcănene din perioada interbelică până în contemporaneitate, pentru Cluburile Impact din zona Moldovei, pentru Fundația Noi Orizonturi, pentru toți cei care ar fi vrut să sărbătorească Ziua Copilului, Ziua Națională Impact și 150 de ani de la darea în folosință a căii ferate Pașcani – Iași alături de noi.

  Datorită contextului pe care îl trăim cu toții, ținând cont că toate proiectele extracurriculare au fost încă de pe 11 martie transferate în online dacă a fost posibil, suspendate sau anulate, Club Impact Special anunță amânarea temporară a proiectului „Bilet pentru Pașcani”. Pentru ce perioadă? Ne este imposibil să prognozăm. Dar, pentru că noi credem în proiect și pe „reunirea” și „regăsirea” comunității, imediat ce se va agrea reluarea activităților în școli vom continua și finaliza proiectul.

  Vă întrebați ce am făcut și ce facem în această perioadă? Club Impact Special a stat acasă! Am continuat să ne vedem în spațiul online, să traversăm de la distanță dar totuși împreună acest context în care suntem prinși cu toții, să ne bucurăm de Primăvara#deAcasă, am răspuns provocărilor Fundației Noi Orizonturi din programul #IMPACTdeAcasă.

  Astăzi sărbătorim Ziua Națională Impact participând alături de membrii altor cluburi impact la activitățile online organizate de FNO dar și la acțiunea civică la unison, la valul de fapte bune al tinerilor din cluburile impact: o zi mai frumoasă de 1 iunie, pentru un copil din comunitatea mea. Noi am ales să le facem ziua mai frumoasă celor peste 80 de copii de la centrele de servicii sociale din Pașcani oferindu-le dulciuri și accesorii pentru petrecerea de 1 iunie, baloane, vuvuzele, coifuri, ochelari de petrecere, confeti, dulciuri, mingi și alte jucării. Am pregătit surprize dulci și mingi și pentru 20 de copii de la Școala Gimnazială Specială Pașcani.

  Vă provocăm și vă invităm pe toți tinerii să creăm împreună un val cât mai mare de fapte bune: O zi mai frumoasă de 1 iunie, pentru un copil din comunitatea ta.

  Printr-un gest simplu de bunătate, împreună, să facem o Românie întreagă să vibreze!

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prima etapa de dezinsectie la Pascani incepe miercuri

  Comunicat de presa SC CLP ECOSERV SRL Pascani  anunţă că, in perioada 12.08.2020-14.08.2020, in intervalul orar  21,30 – 05,00,  specialiștii serviciului vor desfășura activitatea de...

  Seful Politiei Rurale Pascani, cercetat după ce a refuzat testarea cu aparatul etilotest

  Un polițist pascanean a fost transportat la o unitate medicala din municipiu pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, după ce a...

  Persoanele fizice și camerele video: Patru situații în care poți să le folosești fără să respecți GDPR

  Intrarea în vigoare a Regulamentului european pentru protecția datelor (GDPR) a condiționat folosirea camerelor video de anumite reguli privind protecția datelor, a căror încălcare...

  Opinii