13 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023

Cetățenii din cartierul Aerodrom pot solicita cumpărarea terenurilor concesionate de la Primărie

Cetățenii care locuiesc în cartierul Aerodrom și doresc să cumpere terenurilor concesionate de la Primăria Pașcani pe care au fost construite case pot depune o cerere către adminstratia locală pentru rezolvarea problemei. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului, Marius Pintilie, în conferința săptămânală de presă.

Deocamdată nu se știe câte cereri au fost depuse până acum și modul în care au fost rezolvate, însă în ședința trecută de Consiiu Local au fost aprobate două cereri, dar fără să fie precizate criteriile de selecție.

Consilierii din opoziție au solicitat edilului o centralizare a tuturor solicitărilor așa încât să fie aprobate toate, fără discriminare.

În replică, primarul a spus că dosarele au ajuns pe ordinea de zi după ce au fost obținute documentele necesare din punct de vedere urbanistic.

Menționăm că în cartierul Aerodrom sunt sute de locuințe iar regimul juridic al terenurilor pe care au fost construite este diferit. Unele terenuri au fost cumpărate, în timp ce altele sunt în proprietatea Primăriei și deținute pe baza unor contracte de concesiune.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow