-2.6 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Centru pentru relaxare la Târgu Frumos

Dacă vreţi să vă relaxaţi sau să vă trataţi o serie de afecţiuni cu o baie în apă sărată sau dupa câteva zeci de minute petrecute la saună, jacuzzi sau înotând într-un bazin cu apa caldă, în condiţii de curăţenie şi confort fără reproş,  le găsiţi acum mult mai aproape de casă, nu la sute de kilometri distanta.

De la începutul lunii martie în oraşul Târgu Frumos a fost deschis un centru SPA unde găsiţi toate aceste servicii,  la preţuri accesibile. LVS KARMA SPA se afla la ieşirea din Târgu Frumos spre Iaşi,  peste drum de staţia de carburanţi Lukoil.
El este deschis de luni până duminica,  între orele 10.00 şi 22.00,  atât pentru copiii care au împlinit vârsta de şapte ani cât şi pentru adulţi.
Centru de relaxare  este dotat şi cu un bar unde pot fi servite gustări şi băuturi răcoritoare, într-un ambiental muzical de excepţie. Tot aici puteţi beneficia de cursuri de înot sau şedinţe de masaj, din partea personalului specializat.
Bazinul cu apă sărată este alimentat de la salina Cacica și este încălzit la o temperatură de 30-35°C. Durata recomandată a sesiunilor de baie în apă sărată este de maxim 20 minute cu pauze de 20 minute.
Hidroterapia cu apă sărată ajută la tratarea multor afecțiuni precum:
– Stresul;
– Stări de oboseală;
– Tensiuni și crampe musculare;
– Dureri articulare și artrită;
– Afecțiuni reumatismale, artroze, preartroze;
– Osteoporoză algică a coloanei vertebrale;
Spondiloze (cervicală, dorsală, lombară, forme simple, fără complicaţii neurologice);
– Nevralgii lombosciatice şi deficit funcţional.
Curele cu apă sărată sunt recomandate și după entorse, fracturi, luxaţii ale membrelor, tratate ortopedic, afecţiuni ale organelor genitale masculine (tulburări de dinamică sexuală, impotență, infertilitate), tulburări funcţionale genitale la femei (frigiditate), metroanexite, cervicite, cistite cronice, insuficiență ovariană.

Pe langa bazinul cu apa sarata tot aici gasiti un bazin cu apa calda cu o adancime de 1,5 metri, un jacuzi cu hidromasaj cu o capacitate de 5 persoane si o sauna pentru 12 persoane care se incalzeste la 60- 90 de grade.

Relatii si rezervari la numarul de telefon: 0734 108 434
 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow