More

  Comunicat: Premii frumoase pentru elevii Colegiului Tehnic C.F. “Unirea” în cadrul olimpiadelor și concursurilor școlare

   

  Olimpiadele și competițiile școlare pe discipline de studiu/domenii de instruire, interdisciplinare și transdisciplinare, au ca obiectiv general stimularea elevilor cu abilități deosebite în domeniul științific, tehnico-aplicativ, cultural-artistic, civic și în sport. Concursurile școlare promovează valori culturale și etice fundamentale, competitivitatea și comunicarea interpersonală, contribuind la dezvoltarea personală și profesională a elevilor.
  Elevii Colegiului Tehnic C.F.”Unirea” au obținut numeroase premii, participând la concursurile și olimpiadele școlare ce s-au derulat până acum.
  Astfel, elevul Aparaschivei Vasile, clasa a XII-a, îndrumat de domnii profesori Prisacariu Georgeta-Mihaiela si Hutanu Constantin, a obținut Premiul II la etapa județeană a Olimpiadei-Aria Curriculară Tehnologii, domeniul Electronică și Automatizări. La aceeași competiție, elevul Enea Gabriel-Florin, clasa a XI-a, a obținut Mențiune I, fiind îndrumat de aceleasi cadre didactice.
  Tot în cadrul aceleiași olimpiade, domeniul Electrotehnic/Electric, elevul Chiper Andrei-Gabriel, clasa a XI-a, a obținut Premiul III, iar Manta Cătălin, clasa a XI-a, a obținut Mențiune. Elevii au fost îndrumați de doamnii profesori Gurzun Daniela, Ionel Oltea și Rotariu Adrian.
  La Istorie, elevul Costea Mihai Adrian, clasa a XI-a, coordonat de domnul profesor Bugioeanu Gabriel, a obținut locul trei la faza județeană a Olimpiadei.
  Elevul Budeanu Dragoș, clasa a XI-a, îndrumat de doamnele profesor Ciopraga Corina, Grigoroaea Petronela și Stănescu Diana, a obținut un meritoriu Premiu III la faza județeană a Olimpiadei de Discipline Economice.
  La Olimpiada de Religie Ortodoxă, eleva Cojocaru Diana, clasa a IX-a, a obținut Premiul III, iar eleva Tudurii Iustina, clasa aX-a, Mențiune. Elevele au fost îndrumate de către domnul profesor Spataru Ioan-Mugurel. De asemenea, eleva Puiu Iuliana, clasa aXI-a. a obținut Mențiune la faza județeană a a Olimpiadei de Religie Penticostală.
  La Concursul de Matematică Aplicată “Adolf Haimovici”, elevul Costea Mihai Adrian, clasa a XI-a, îndrumat de doamna profesor Popa Florinela, a obținut Mențiune, iar Negrea Florica, clasa a IX-a, coordonată de doamna profesor Lavric Corina, a obținut, de asemenea, Mențiune.
  Elevele Covrig Iustina și Jigău Zinaida, clasa a X-a, îndrumate de doamna profesor Acsinte-Ioniță Simona-Demetra, au obținut, fiecare, Mențiune la faza județeană a Olimpiadei de Limba Engleză.
  La faza județeană a Olimpiadei de Geografie, elevul Costan-Curcă George, clasa a XI-a, a obținut Mențiune, îndrumat fiind de doamna profesor Elefteriu Crina.
  O altă reușită important a elevilor noștri reprezintă calificarea la Etapa Națională la Concursul Interdisciplinar de Fizică și Geografie “Ștefan C. Hepites”. Echipajul a fost format din elevii Matasaru Cosmin, Măriuţa Rareş, Vasiliu Răzvan, Costea Adrian, clasa aXI-a, iar profesori îndrumători le-au fost doamnele Elefteriu Crina și Cijov-Marcu Carmen și domnul Bălțătescu Gheorghe.
  O echipă formată din elevii Costan-Curcă George, Matasaru Cosmin, Măriuţa Rareş, Cernica Grigore, clasa a XI-a, a obținut Mențiune la Concursul Interdisciplinar de Informatică și Geografie “GeoInfoVirtual”. Coordonatorul echipei a fost doamna profesor Elefteriu Crina.
  La concursul de geografie „Grigore Cobălcescu”, elevul Matasaru Cosmin, clasa aXI-a, a obținut Premiul I. Elevele Matasaru Ana-Maria, clasa a IX-a, Batalan Filofteia, Apetri Andreia, Vintea Larisa, clasa a XI–a, au obținut Premiul III, iar elevii Cernica Grigore, Ungureanu Ilinca, Chiselița Gherman, clasa a X-a și Leonte Andrei și Rotaru Robert, clasa a XII-a, au obținut Mențiuni. Toți elevii au fost coordonați și îndrumați de doamnele profesor Elefteriu Crina și Cijov-Marcu Carmen.
  De asemenea, echipa de handbal-băieți a colegiului nostru, antrenată de doamna profesor Turcu Alina a obținut un bine-meritat Premiu II, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

  Citeste si  Ghid informativ de revenire la școală, pentru elevi, de la Ministerul Educației
  Citeste si  Salonul Ofertelor Educaţionale 2020 se va desfasura online

  Profesor Iuliana Gordin
  Purtător de cuvânt, Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea”, Paşcani

  Telefon: 0764.584.785
  E-mail: iulyuss@yahoo.com
  https://www.facebook.com/colegiultehniccfunirea/

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Activitatea Casei Judetene de Pensii pe timpul starii de alerta

  Având în vedere Hotărîrea 24/14.05.2020, privind aprobarea instituirii stării de alertă la nivel naŃional şi a măsurilor de prevenire şi control al infecŃiilor, în contextul...

  Salonul Ofertelor Educaţionale 2020 se va desfasura online

  În acest an școlar Salonul Ofertelor Educaţionale se va desfășura în perioada 27- 29 mai și va avea un format inedit, virtual. Organizatorii, Inspectoratul...

  Ghid informativ de revenire la școală, pentru elevi, de la Ministerul Educației

  Elevii din clasele a VIII-a și a XII-a care vor susține Evaluarea Națională, respectiv Bacalaureatul pot participa la sesiunile de pregătire a examenelor, programate...

  Opinii