elefant.ro
More

  Ce cred pascanenii despre Dancila si Iohannis (video)

  In pragul inceperii campaniei electorale pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, tot mai multi romani sunt preocupati sa afle daca cei doi candidati calificati se vor intalni fata in fata, macar o data,  intr-o dezbatere electorala. Asta pentru a afla mai multe raspunsuri despre cine sunt si ce vor sa faca pentru Romania cei doi candidati.

  Actualul presedinte, Klaus Iohannis de la PNL a anuntat deja ca nu va participa la  nici o dezbatere, pe motiv ca se intalneste cu electoratul, in timp ce cadidatul PSD Viorica Dancila, insista cu provocarile.

  Parerile cetatenilor pe aceasta tema sunt impartite iar retelele de socializare au fost luate cu asalt de mesaje pro sau contra.

  BIT TV a incercat sa afle care este pulsul strazii, ce cred cetatenii despre necesitatea unei dezbateri inainte de ziua votului. Iata care sunt raspunsurile:

  Aproape toti dintre cei intervievati cred ca alegerile vor fi castigate tot de actualul presedinte si ca Viorica Dancila are putine sanse. Asta deoarece diferenta de peste 1 milion de voturi dintre cei doi, in primul tur al alegerilor, este greu de recuperat.

  Toti cei intervievati au raspuns ca au asteptari mai mari de la viitorul presedinte. Doresc sa fie patriot si cinstit. De asemenea unii pascaneni doresc de la viitorul presedinte liniste si prosperitate, sa lupte impotriva coruptiei si chiar sa majoreze pensiile si salariile.

  In schimb pascanenii care au vorbit cu reporterii BIT TV au spus ca nu mai vor un presedinte jucator ci un mediator care sa ii reprezinte pe toti romanii, nu doar pe unii, dupa criterii politice.

  Mentionam ca  romanii sunt asteptati din nou la urne pe 24 noiembrie pentru votarea presedintelului.  Campania electorala reincepepe 15 noiembrie 2019 și se încheie la data de 23 noiembrie 2019, la ora 7.00.

  Candidatul care castiga va trebui să mai aștepte aproape o lună pentru a-și prelua funcția deoarece mandatul de cinci ani al președintelui în funcție încetează pe 21 decembrie. Dupa acesta data castigatorul ar trebui să depună jurământul de credință în fața Parlamentului.

   

  CE CRED ROMANII DESPRE DANCILA SI IOHANIS

  Ce părere ai?

  Related Articles

  10 milioane de români, inclusiv preoţii, nu plătesc asigurări de sănătate. Ce categorie de angajaţi e majoritară

  10 milioane de români, inclusiv preoţii, nu plătesc asigurări de sănătate, numărul fiind mai mult de jumătate din cel al persoanelor care au dreptul...

  Bacalaureat 2020, sesiunea specială. 141 de absolvenţi ai clasei a XII-a susţin luni proba de Limba română

  Sesiunea specială a examenului de Bacalaureat 2020 începe ast[zi, fiind înscrişi 141 de candidaţi. Examenul începe luni, 6 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 7 iulie,...

  Scandal la Spitalul Municipal. Un pășcănean, arestat preventiv pentru ultraj

  Un scandal izbucnit într-un spital din Iași, în care au fost implicați câțiva polițiști, s-a lăsat cu cătușe! După amenințări și înjurături, un ieșean...

  Opinii