Dacă sunteți în vârstă și singur și aveți nevoie de sprijin în prag de iarnă, un grup de voluntari se oferă să va ajute. Deși pare greu de crezut, vorbim despre un grup de tineri din zona Pascaniului, care sunt dispuși să taie lemne sau să deszăpezească acolo unde cei în vârstă nu o mai pot face. Anunțul a fost postat pe rețelele de socializare de unul dintre voluntari. Alexandru Grigore spune că este dipus să îi ajute și pe alțîi, fără să fie plătit. Dacă aceștia au nevoie de ajutor, alături de el sunt zeci de tineri care au răspuns acestei inițiative.

Acțiunea de voluntariat a început de câteva luni de zile. Alexandru a locuit câțiva ani buni în străînătate,  dar acum s-a întors definitiv în România. După ce a revenit în țară, el s-a dedicat acţiunilor umanitare.

Cu sprijinul mai multor persoane, Alexandru face rost de mâncare şi haine pentru familiile nevoiaşe. Tot cu ajutorul lor a ridicat și o casă pentru o familie aflată în nevoie,  la Negrești. Tânărul spune că niciodată nu a fost singur, alături de el au fost mereu familia, prietenii sau cunoștințe.

Alexandru face apel în special la tinerii care cunosc cazuri sociale, să îl anunțe,pentru a interveni. Persoanele care doresc să i se alăture în acțiunile sale, sau vor să îi ceară ajutorul, îi pot scrie pe pagină de socializare pe care acesta o administrează, denumită “Pascaneni cu inima mare”.

foto facebook  Pascaneni cu inima mare

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider