Acasă este locul în care te retragi și îți încarci bateriile, spațiul în care te relaxezi și îți trăiești bucuriile sau tristețile. Așadar, este foarte important ca spațiul în care locuiești să îți dea acea senzație de eliberare, armonie și liniște, încă de când pășești în casă. Pentru a crea un interior care să invite la relaxare și să inspire o stare de bine, locuința ta trebuie să conțină mai multe elemente naturale și să fie animată de un decor viu, care să emane prospețime. Iată ce ai de făcut pentru a crea un decor natural și simplu, dar cu efecte pozitive asupra stării tale de spirit.

Amplasează plante în orice colț al casei Plantele au un mare impact atât asupra calității aerului. Există chiar specii care purifică aerul din cameră, eliminând praful și umiditatea în exces, precum : feriga de cameră, crinul păcii, limba soacrei, palmierul Areca sau epipremnum. Pe lângă aceste beneficii, sunt elementele unui decor natural perfect. Dacă îți dorești un impact vizual mai mare, optează pentru una din cele mai îndrăgite tendințe în design, îmbrățișate de arhitecți și peisagiști – amenajarea unui perete verde din licheni și mușchi. Probabil ai văzut deja tablouri sau pereți înverziți care te duc cu gândul la plimbările prin pădure. De exemplu, dacă alegi un perete din licheni conservați, în nuanțele preferate de tine, aceștia sunt supuși unui proces tehnologic care îi face să rezistente într-un mediu expus la curenți de aer rece sau cald sau lipsiți de lumină (cum este, de exemplu, baia).

Continuarea pe unica.ro

Sursa foto: internet

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
Slider