9.4 C
Paşcani
sâmbătă, februarie 24, 2024

Horoscopul saptamanii 15-21 aprilie 2019

Berbec

Este clar ca la serviciu exista animozitati, nereguli ce nu merita tolerate in continuare. Se contureaza un final de etapa profesionala, fie ca finalizezi o sarcina, un proiect important, fie ca se schimba pe neasteptate conditiile de munca si de aici si salarizarea. Se recomanda prudenta, intrucat in umbra se tes conflicte surprinzatoare de catre cine te astepti mai putin. Este posibil ca un prieten bun sa te avertizeze serios asupra unor decizii luate de curand si asupra unor actiuni pe care le desfasori, insa tendinta paguboasa de a respinge tot ce vine din partea altora este accentuata. Retrage-te din forfota cotidiana si gandeste-te pe indelete. A doua parte a saptamanii evidentiaza cheltuieli comune cu partenerul de viata sau cu altii in general.

Taur

Foarte importante sunt in aceasta saptamana relatiile sentimentale. Relatiile cu cei dragi isi vor schimba dinamica, poate nu asa cum ai dori tu. La prima vedere, ceva trebuie schimbat, fie in atitudinea ta fata de iubire si implicatiile ei, fie fata de persoana iubita sau de copii. Relatiile cu generatiile mai tinere sunt surprinzatoare, anoste pe alocuri si de neinteles. Rabdare, calm, prudenta! Membrii familiei si treburile gospodaresti te solicita din plin. La serviciu sunt multe de facut, dar sanatatea este vulnerabila. Ar fi bine sa ceri sprijinul colegilor si sa rezolvi prioritatile. Ar fi bine sa te detasezi, fara resentimente, de oamenii si situatiile care te obosesc sau in care, pur si simplu, simti ca nu iti mai este locul.

Gemeni

O saptamana remarcabila la capitolul familie si treburi gospodaresti. Se contureaza un final de etapa familiala, fie prin modificarea conceptiilor tale privitoare la familie, la relatiile cu neamurile, fie ai sanse sa rezolvi chestiuni patrimoniale care treneaza demult. Sunt posibile rasturnari de situatie si de aici, lucrurile sa iasa total altfel decat ti-ai dorit tu. Prudenta, rabdare, toleranta si incredere ca totul se desfasoara spre binele tau suprem! Persoana iubita si copiii, ba chiar si unii prieteni apropiati iti vor fi alaturi, beneficiind din plin de afectiunea si sprijinul lor. A doua parte a saptamanii aduce multa munca, atat acasa, cat si la serviciu. Rezolva prioritatile, deoarece sanatatea este vulnerabila.

 

Continuarea pe ziare.com

Alte articole