22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Campanii de informare, la Pascani

 

Administratia locala din Pascani a demarat doua campanii de informare in randul cetatenilor. Prima dintre ele are ca scop “conștientizarea populației privind necesitatea colectării selective a deșeurilor”. Actiunea este organizata impreuna cu voluntarii de la asociatia ATOR Pascani si consta in impartirea de pliante.
“Primăria Municipiului Pașcani organizează o campanie de informare și conștientizare a populației privind necesitatea colectării selective a deșeurilor, conform activității prevăzută în H.C.L. nr. 34/11.02.2022 privind Programul activităților culturale, sportive şi educative organizate la nivelul Municipiului Paşcani, în perioada februarie – decembrie 2022, cu voluntarii Asociației Tineretul Ortodox Român – filiala Pașcani, în calitate de parteneri ai evenimentului” se arata intr-un comunicat al Primariei.
O alta campanie de informare se desfasoara pe posturile locale de televiziune si are ca scop informarea cetatenilor pentru folosirea serviciilor online de la platforma “Primaria Digitala”.

Iata clipul de informare:

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow